Какви мебели за хол ви предлгаме?

Холна секция

Секции за хол по размер и от материали и цветове, каквито вие решите.

Холни маси

Богат избор на холна маса.

ТВ шкаф

Секция за телевизор.

Маси за трапезария

С размери, материали и цвят какъвто вие изберете.

ТВ модули

Интересни съвременни решения за поставяне на телевизор.

Секции за дневни

Можем да изработим всяка ваша идея за вашата дневна.

Модулни секции

Произвеждаме и монтираме всякакви модулни секции.

Модулни системи

Ако имате нужда от модулна система, нашият екип има богат опит.

Търсите достатъчно добър и стилен вариант на ТВ секция за Вашия дом? Освободете въображението си. Благодарение на „ЗОРА СТИЛ“ можете да се сдобиете с отлична тв секция и качествени мебели за Вашия хол, при това на отлични цени!

Защо да изберете нашата компания? Защото работим бързо и качествено, по индивидуален проект и притежаваме собствена производствена база. При проектирането ще се съобразим изцяло с Вашия вкус и желания. Ще Ви консултираме относно най-функционалното разпределение на отделните модули. Можете да се доверите на нашия екип от отлично подготвени специалисти, които ще осъществят целия процес от идеята до изпълнението.

„ЗОРА СТИЛ“ може да произведе различни варианти на тв секции в различни стилове - ретро, съвременни, нестандартни.

Библиотеката винаги е добро решение при обзавеждането. Тя трябва да отговаря на Вашите предпочитания, вкус и интереси. Тя може да хармонира с останалото обзавеждане или да бъде акцент в жилището Ви.

Какво е характерно за библиотеките?

Отличават се по конструкция - могат да бъдат разположени на цялата стена, с открити рафтове или зад витрини, монолитни или разглобяеми, изработени от разнообразни материали ПДЧ, MDF - фурниран или боядисан, метални елементи.

Можете да се доверите на „ЗОРА СТИЛ“ да изработи отлична библиотека за Вашето помещение.

Защо ние? Разполагаме с дългогодишен опит при производството на мебели, както и със собствена производствена база. Можем да изработим нестандартни варианти на библиотеки в зависимост от Вашия вкус и желания. Важно е да се чувствате уютно у дома. Ние сме на Ваше разположение. Свържете се с нас и ще Ви бъдем максимално полезни за проектирането, производството и монтажа.

Търсите си холна маса? Определено имаме много предложения за Вас!

Работим по индивидуален проект за всеки наш клиент.

Държим клиентите ни да останат удовлетворени. Мебелите които произвеждаме се отличават с дълготрайност, надеждност и удобство.

TOP