„ЗОРА СТИЛ“ е мебелна компания с богат професионален опит в проектирането и производството на мебели за обзавеждане на магазини с различно предназначение, включително аптеки. Можете спокойно да ни се доверите при обзавеждането на Вашата аптека. Проектирането и производството на качествено и функционално аптечно обзавеждане е съобразено с множество изисквания на Европейското и Българското законодателство, насочени към устройството, реда и организацията на работа в аптеките. Все по-нарастващата конкуренция на фармацевтичния пазар налага високи изисквания към интериорните решения. Съвременната аптека не е само място за продажба на лекарства.

Мебелите впечатляват с атрактивна визия и елегантност на силуета. Смело можем да кажем, че основни принципи в нашата работа са безкомпромисно качество, професионален подход, функционалност, усет към красота и естетика. Светлите тонове придават лекота и простор на интериора. Този ефект постигаме с използване на качествени материали: ПДЧ-плочи от дървесни частици с готов финиш ефект, МДФ-плочи от дървесни влакна със средна плътност, които повърхностно обработваме с лак гланц и полираме. Стъкло, плексиглас-прозрачен, опал, LED осветление. Механизмите за чекмеджетата са много функционални и разнообразни в зависимост от предназначенито на обемите: телескопични, с пълно изтегляне и плавно затваряне, плитки или дълбоки с релинги. Алуминиеви профили, дръжки, крака придават атрактивност на обзавеждането.

Функционалността и удобството на аптечното обзавеждане, което предлага мебелна компания ЗОРА СТИЛ спомага за оптимизация на работния процес на фармацевта и съответно позволява по-ефективно обслужване на клиентите.

TOP