Мислите ли да имате собствен ресторант или заведение? Ако да, то трябва да се съобразите с няколко важни фактора при избора на обзавеждане и декорация за Вашия ресторант. Типът предлагани ястия и напитки влияе на атмосферата-екзотична или по-консервативна, а оттам и на стила на обзавеждане за съответния тип ресторант. Днес все повече ресторанти и заведения се създават тематично насочени към определена прослойка хора, в зависимост от тяхната култура, предпочитания, занимания. Оттам се определя и стила на мебелите, които да провокират съответните настроения и емоции у посетителите. Местонахождението на вашето заведение е от първостепенно значение при избора на обзавеждането. Дали е в планината или по крайбрежието, или в модерния град – от това зависи изпълнението в рустикален, класически, морски или по-модерен стил на обзавеждането. Цветовата гама на мебелите е от изключително значение за атмосферата. Цветовете влияят по различен начин на човешката психика и не всички са подходящи за реализиране на Вашите идеи. И малките детайли при избора на обзавеждането са важни за обстановката в ресторанта, кафенето, бара. Самото обзавеждане е комплексна дейност. Често от процеса и концепцията, от избора на изпълнител зависи успеха на заведението. Елегантната визия е важен фактор за успех.

Когато отиваме на ресторант с приятел или компания, ние мислим не само за разположението,обслужването, храната, но и за комфорта. Доста от нас бихме искали да се чувстваме по-различно в ресторанта-не точно като у дома си. Други пък, напротив, искат да усетят домашния уют. Обстановката, обзавеждането играят ключова роля за Вашето настроение.

Ако търсите идеи и перфектно изпълнение на обзавеждане за ресторант или заведение, заповядайте при нас.

Мебелна компания ЗОРА СТИЛ може да отговори на Вашите изисквания по отношение на дизайн, проектиране  и изработване на мебелите. Високото качество на цялостното обзавеждане е гарантирано от професионализъм, умело подбрани материали, цветови съчетания, декоративен обков. Използваме материали от водещи европейски фирми-ПДЧ, МДФ, масив, байцове и лакове, механизми и обков, с издадени Сертификати за качество, според изикванията на ЕС. Собствена производствена база, голям машинен парк, цех за повърхностна обработка на мебелите от МДФ фурнирован или боядисан, цех за метални изделия с прахово боядисване, складови площи – все фактори, които ни правят независими при изпълнението и спазване на договорените срокове.

Очакваме Ви!

TOP