МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКАКак се формира цената?

1. Преди да ни посетите се подгответе

- Разгледайте снимки на мебели и обзавеждане от нашия сайт или в Интернет, или например снимайте обзавеждане на Ваши близки. Подберете всичко, което ви е направило впечатление. Целта е да съберем и комбинираме всичко, което харесвате. Може дори да си нарисувате Ваш чертеж с идеите за помещенията Ви.

- Можем да ви дадем цена на мебели за дома или на мебели за вашия бизнес.

- Измерете мястото, където ще са разположени мебелите по проект - с всички електро и ВиК точки.

ВАЖНО: не е необходимо размерите, които ни давате да са абсолютно точни.

Нашият екип има ангажимента да замери с лазерна техника и прецизност всичко необходимо.

Ние ще изготвим 2D и 3D проект на вашите мебели и обзавеждане по поръчка.

2. Защо цените са индивидуални и няма фиксирана ценова листа?

Защото вие избирате всичко и цената зависи от вашия избор.

Какво имаме предвид?

Независимо дали мебелите по поръчка са за вашия дом или за вашия бизнес, вие ще изберете: материали за изработката на мебелите, цветовете, плотове, дръжки, обков, механизми, огледала, осветителни тела, декоративни елементи и други.

Всички изброени в предходното изречение са фактори, които определят цената. Ето защо цената се определя индивидуално в зависимост от вашия вкус, от вашия бюджет и от пространството, с което разполагате.

3. Персонален консултант и спокойствие

През целия процес, наш консултант ще ви помага с избора на цветове, материали, пространствено разположение, както и аксесоари: дръжки, механизми, огледала, закачалки и други.

Защо да сте спокойни избирайки "ЗОРА СТИЛ"? Защото компанията ни е на пазара още от 1994 г. Ние сме директен български производител с голяма собствена производствена база. Освен, че разполагаме с отлично подготвен и мотивиран екип, също така предлагаме комплексно обслужване на клиентите ни - взимане на мерки, проектиране, производство, транспорт, разнос, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на мебели и обзавеждане.

4. Заповядайте в нашия шоурум в гр. София, ул. Чепинско шосе 15.

В рамките на седмица ще бъде изработен 2D или 3D проект, който ще обсъдите с наш проектант, отговорен за вашия проект.

След вашето одобрение на проекта, на посочен от вас e-mail адрес, ще получите подробна оферта за това: каква е цената на вашите мебели по поръчка и какви са сроковете за производство, доставка, разнос и монтаж.

За връзка с наш проектант: 0879 999 145

Ние сме на Ваше разположение.

TOP