Какво хотелско обзавеждане ви предлагаме?

Обзавеждане на стая

Цялостно обзавеждане на стая за вашия хотел.

Рецепция

Мебели за рецепция и проектиране на интериор.

Обзавеждане за бар

Стилни решения на обзавеждане за бар във вашия хотел.

Ресторант

Всякакви мебели за хотелски ресторант, проектиране и реализиране на обзавеждане.

Конферентни зали

Цялостно обзавеждане на зали за хотели, стандартни и нестандартни мебели за зала.

Дизайнерски мебели

Дизайнерско хотелско обзавеждане

Нестандартни мебели

Нестандартни решения на мебели за вашия хотел.

Търговско обзавеждане

За търговските площи във вашия хотел.

Помощни маси

Изработваме всякакви размери помощни маси.

Хотелско обзавеждане за наши клиенти - вижте снимки от нашата работа:

Какво трябва да знаете за хотелско обзавеждане?

Aко имате намерение да обзавеждате нов хотел или къща за гости, или пък да реновирате вече съществуващи, то заповядайте в мебелна компания ЗОРА СТИЛ ООД. Можете спокойно да ни се доверите за осъществяването на Вашите идеи и желания при проектирането и изработването на мебелите, за създаване на интериор със специфично излъчване и атмосфера.

Рецепциите са задължителен елемент от хотелското обзавеждане. Със своята визия те придават индивидуалност и стил, същевременно трябва да бъдат практични и удобни и за персонала, и за гостите на хотела. Мебелите, които произвеждаме за обзавеждане на фоайето и лоби бара са в съвременен или класически стил, ергономични, функционални, удобни за поддържане, с високо качество и дълготрайна употреба.

Въпреки, че повечето хотелски стаи са еднакви или си приличат в зависимост от категорията, все пак не са напълно еднакви като геометрия. Необходимо е да се фиксират типови ситуации за обзавеждане. За да се избегне еднообразието, мебелите се изработват в няколко цветови гами, с умело подбран декоративен обков, разпределени в зависимост от  изложението или лукса на стаите.

Хотелът е не само място за почивка, но и за работни срещи, презентации, конференции. Конферентни и заседателни маси, столове, шкафове, цялостното обзавеждане, което предлагаме е подчинено на изискването за комфорт, функционалност,  лесна поддръжка и дълготрайност при използване.

Вложените материали са висококачествени, произведени от водещи европейски фирми – ПДЧ, МДФ, масив – дъб, орех, бук, байцове и лакове, механизми и обков, с издадени Сертификати за качество, според изискванията на ЕС.  Мебелите, които проектираме и произвеждаме, независимо от предназначението си – било за обзавеждане нарецепция, лоби бар, ресторант, кафе или хотелски стаи и конферентни зали – носят ясното послание  за качество, функционалност, елегантност на силуета, комфорт. И не на последно място – максимално съобразени с индивидуалния вкус и изисквания на всеки клиент. Гарант за това са професионализма на проектанти, конструктори и работници, собствена производствена база, голям машинен парк, цех за повърхностна обработка на мебелите от МДФ фурнирован или боядисан, цех за метални изделия с прахово боядисване, складови площи.

Попитайте наш проектант на хотелско обзавеждане на телефон: 0879 999 142

TOP