ПРОЕКТИРАНЕ

Ние можем да визуализираме и изпълним Вашите желания, при това в най-малкия детайл - за Вашия дом или Вашия бизнес!

Изготвяме 3D проекти за да добиете по-реалистична представа

Проектантите в шоурума на "ЗОРА СТИЛ" създават за Вас функционални, иновативни и различни решения за всяко пространство. Екипът ни от мебелисти и проектанти ще ви предложи едновременно неповторим, стилен, модерен и практичен интериор за Вашия дом или бизнес.

Преди да ни посетите се подгответе:
1. Разгледайте снимки на желаните от Вас мебели от нашия сайт, в Интернет, списания или при Ваши близки и познати хора. Подберете всичко, което Ви е направило впечатление. Целта е да съберем и комбинираме за Вашето обзавеждане всичко, което харесвате и да се ориентираме в стила на обзавеждането.
2. Измерете мястото, където ще е разположено обзавеждането с всички електро и ВиК точки. Не е необходимо размерите да са абсолютно точни, те ще послужат само за изготвяне на 3D проект от "ЗОРА СТИЛ". След сключване на договор, наш сътрудник измерва професионално всичко необходимо.
В рамките на седмица за вас ще бъде изработен проект, който ще обсъдите с вашия проектант отново на място в шоурума ни. След окончателното ви одобрение, на посочен от вас e-mail ще получите подробна оферта до 3 работни дни.

Проектирането и калкулирането на индивидуално обзавеждане по поръчка е процес, който изисква творческо време за дизайн и време за изчисляване на всички материали.

Изготвеният проект може да разглеждате само в шоурум на "ЗОРА СТИЛ". В случай, че искате да направите запитване и до други мебелни фирми, Вие можете да закупите проекта от нас. В случай, че направите поръчка в "ЗОРА СТИЛ", сумата за проекта ще Ви се приспадне от общата цена.

Клиентите ни често идват при нас със скица начертана от тях, със снимка, свалена от Интернет, със списание в ръка, а често и без никаква идея….От къде ще започнем? За нас няма значение.

Създаването на мебели за нас е ежедневие, но за клиента ни е събитие! Ние се отнасяме с уважение и разбиране към този факт и затова посрещаме всеки с усмивка и добро настроение. Ние сме до клиента, за да направим тази част от живота му красив и приятен спомен.

TOP