Ние сме български директен производител на офис обзавеждане и оборудване за офис. Проектираме, произвеждаме, транспортираме и монтираме офис интериор и офис мебели.

Какви офис мебели ви предлагаме?

Нестандартни мебели

Нестандартни офис мебели.

Луксозни мебели

Всякакви луксозни офис мебели и офис оборудване.

Бюра за офис

Офис бюра точно за всеки бизнес.

Офис шкафове

Всякакви размери офси шкафове.

Компютърни бюра

Специализирани бюра за компютър.

Офис столове

Столове за офис, с които работите комфортни.

Маси

Всякакви маси за офис.

Офис мебели за наши клиенти - вижте снимки от нашата работа:

Накратко за нас, как работим и какво трябва да знаете за офис мебелите и обзавеждането на офис?

„ЗОРА СТИЛ“ ООД е мебелна компания за проектиране и производство на мебели за обзавеждане на жилища, офиси, магазини за бяла и черна техника, за дрехи, обувки, зони за козметика, аудио и видео апаратура в МОЛ, търговски и спа центрове. На практика нашите възможности са неограничени – разполагаме със собствена производствена база, голям машинен парк, цех за повърхностна обработка на мебелите от МДФ фурнирован или боядисан, цех за метални изделия с прахово боядисване, складови площи.

Водещата философия за нас, проектанти, конструктори, производители е изработването на такива мебели, които да отговарят на най-високи индустриални стандарти и изисквания на клиентите.

Ние не просто правим качествени офис мебели, но отделяме персонално внимание на всеки клиент. Даваме му възможност да разпознае качеството, даваме му предимството да избира по отношение на дизайн, функционалност на мебелите, които му предлагаме.

Основните ценности, на които държим в нашата компания са:

Качество на изработката, свързано с познание и опит. Перфектно качество на материалите-правим подбор, съобразно и с една оптимална цена. Държим на качество на обслужването, като отделяме специално внимание на всеки клиент.

Дизайн по отношение на функционалност, естетика-елегантни форми, изчистени линии, ергономичност – удобство, комфорт.

Разнообразие от функционални решения. Разнообразие на използваните материали-ПДЧ с меламин, МДФ с фурнир или пигменти, стъкло, метал. Разнообразие при дизайна и цветовете.

Мебелите за офис произведени от „ЗОРА СТИЛ“ са изключително качествени и ще помогнат на Вашия бизнес.

Доверете се на нашите офис мебели!

Попитайте наш проектант на офис мебели на телефон: 0879 999 142

TOP