Офис мебели - проектиране, производство, доставка и монтаж

Няколко причини как подходящото офис оборудване увеличава продуктивността на работниците

Всяко парченце мебел, сложено на подходящото място, ще изиграе важна роля във вашата продуктивност, както и потенциал на изцяло ново ниво. Ето защо почти всички офиси в света подменят своите стари мебели с по-стилни нови офис мебели. По-надолу ще откриете няколко начина, които ще помогнат на продуктивността ви.
Скучните мебели ще ви карат да се чувствате по-мързеливи. 
Не само това, а и ще сте по-раздразнителни и тромави насред купчината от документи натрупала се на бюрото ви. Заобикалянето от скучни офис мебели често ви кара да губите интерес към работата си. Ако не сте продуктивни през осем часовия работен ден, най-вероятно същото ще се случи и когато се приберете в къщи, както и на социалните места.
 
Ярките цветове носят ентусиазъм
Много офиси избират мебели в ярки цветове. Това се дължи на причината, че страхотните и ярки цветове спомагат за повдигане на настроението. Това е добър начин да намалите стреса и да увеличите производителността.
Чистотата също е важна
Не само хубавото обзавеждане, но и чистотата са отговорни за допринасянето на така необходимата релаксация и позитивизъм в живота ви. Дезорганизираният офис ще лиши работниците от ентусиазъм и усърдието да работят правилно. Чистият и добре подреден офис, от друга страна, ще накара работниците да се чувстват удобно и ще имат възможността да бъдат по-продуктивни в работата, която вършат.
Дръжте нещата на мястото им
Важен съвет е да държите нещата на мястото им. Ако често използвате принтера, напримерно, нека той да бъде по-близо до вас, така че да стигате до него по-бързо и лесно. Често работниците се забавят с приключване на задачите си, защото им се налага да спрат работата, за да отидат до друго място, където да завършат задачата. Държейки нещата на мястото им не само ще увеличи производителността, но и продуктивността.
Разделете работното място
Разделете работното място в офиса на две различни зони - една лична и една професионална. Едната можете напълно да посветите на работата си, докато другата да използвате през свободното си време. По този начин ще оформите две различни среди вътре в един и същи офис. Това ще е балансът между личния и професионалния ви живот, което ще доведе до по-голяма продуктивност.
Стоящите бюра ви правят по-здрави
Седейки по цял ден на стол зад бюрото ви увеличава риска от диабет, рак, сърдечно-съдови болести. Опитайте се да прекарвате част от работния си ден като стоите прави зад по-високи бюра. Това ще намали риска от неприятните болести и ще удължи живота ви.
Естествена светлина
След направено проучване между работници, които имат прозорци в офиса си и такива, които нямат, е установено, че естествената светлина, която влиза през прозорците кара работниците да се чувстват по-добре. Като цяло сънят им е по-ефективен, нямат проблеми с него, както и с продължителността му.

Попитайте наш проектант за офис мебели на телефон: 0879 999 142

TOP