ЗОРА СТИЛ ПРЕДЛАГА УСЛУГАТА "ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ"

Нашият екип може да обзаведе цялостно всякакъв вид жилищни апартаменти, студия, къщи, както хотели, магазини и всякакви площи за бизнес.

Цялостно обзавеждане ЗА ДОМА

01

- Цялостно обзавеждане на всякакъв вид апартаменти
- Цялостно обзавеждане на къщи
- Цялостно обзавеждане на студио.

Цялостно обзавеждане ЗА БИЗНЕСА

02

- Цялостно обзавеждане на хотели, SPA и казина;
- Цялостно обзавеждане на ресторанти;
- Цялостно обзавеждане на магазини;
- Цялостно обзавеждане на аптеки;
- Цялостно обзавеждане на фризьорски салони;
- Цялостно обзавеждане на офиси.

Вижте разликата "ПРЕДИ" и "СЛЕД" намесата на ЗОРА СТИЛ!

Как работим?

1. Изработваме идеен проект

2D - двуизмерен или 3D - триизмерен проект, с който ще можете да се ориентирате за разположението на вашето ново обзавеждане по проект и мебели по поръчка. Изцяло ще се съобразим с вашия бюджет, с вашето пространство и с вашите вкусове. Ние просто ще ви даваме нашите професионални съвети, благодарение на дългогодишния ни опит и професионална квалификация.

2. Работен проект и договор

С помощта на наш проектант и консултант ще обсъдите разположението на всеки мебел и обзавеждане, цветовете им, механизми, осветление, материали. След това ще обсъдим удобни за вас срокове за изработка, доставка, разнос и монтаж. Накрая ще сключим договор и ще пристъпим към изпълнението му.

3. Цялостно обзавеждане!

Стремим се да произвеждаме всичко в нашата фабрика, а за това което не можем да произведем ползваме наши доказани и световно известни марки и производители, чиито качествени продукти няма да ни подведат. След това, нашият екип ще достави и монтира всичко във вашето помещение/я, точно както е договорено. Всичко което правим има осигурена гаранция за отлично качество. Накрая ще ви предадем свършената работа с подписването на приемо-предавателен протокол. За вас остава удоволствието да се радвате на новото си цялостно обзавеждане.

За връзка с наш проектант: 0879 999 142

Цялостно обзавеждане на апартамент

Нанасяте се в нов апартамент? Или искате да обзаведете изцяло текущ апартамент? Вероятно се чудите колко ли ще струва да го обзаведете целия. Разбира се това зависи от вида на апартамента, както и големината му. В случай, че е напълно празен и необзаведен, това е вашият момент да направите с апартамента най-желаното място за отпускане след дългия работен ден. Станете сами интериорни дизайнери и развихрете въображението си.

Хол

Вероятно най-важната стая в един апартамент това е холът. Това е мястото, къдете ще разпуснете след тежкия работен ден. За да има върху какво да си починете, трябва да си купите удобен диван. Може да изберете малък и по-компактен тип, но не е лошо да помислите и върху идеята за ъглов диван с лежанка. Диванът може да бъде двуместен, триместен, както и с повече места, това зависи и от размерите на хола. Изберете и цвета на дамаската, така че да подхожда на интериора. След като вече сте седнали на него ще трябва да има къде да си сложите чашата кафе или уиски. За целта се снабдете с холна масичка, която винаги да ви е под ръка. Направете практичен избор, особено ако живеете в малък апартамент и изберете маса, която има място за съхранение, като чекмедже, например.
Като говориме за място, ще искате да имате такова, където да наредите забележителната си колекция двд-та или книги. Тук идва ред да изберете подходяща библиотека за това.
Ако все още нямате телевизор, то скоро слес нанасянето със сигурност ще искате да си купите. Време е да помислите и за секция с шкаф за телевизор, в случай, че не искате да дупчите стената.
С това приключва обзавеждането на един хол, разбира се, остават малките аксесоари, като сувенири, картини и други подобни, които подобаващо да завършат уютния и красив вид на вашия нов хол.

Кухня

Това е мястото, което всяка домакиня обзавежда според вкуса и нуждите си. Разгледайте различни варианти на самостоятелни кухни или комплекти, както и кухни за вграждане на различни електроуреди. Въображението тук е единственият ви спътник. Помислете как ще разположите горните и долни шкафове, така че да има място за хладилник, печка, мивка, абсорбатор, миална машина, пералня и други по-малки електроуреди. За мястото за хранене ви е необходима една маса и четири стола при по-малко семейство. Масата може да бъде квадратна, овална, правоъгълна или кръгла. Столовете може да са дървени, кожени или просто тапицирани.

Спалня

Уверете се, че ще си осигурите най-спокойният и добър сън с удобен матрак и легло. Освен леглото ще ви е необходим гардероб, малка тоалетка и разбира се огледало. В случай, че спалнята ви е малка заложете на голямо огледало за повече светлина и зрителна измама за уголемяване на стаята.

Баня

В повечето нови апартаменти баните са завършени напълно. Единственото, което вие трябва да направите е да изберете хавлиите и да си сложите четките и пасти за зъби. В случай, че това не е така, то ще трябва да помислите какъв цвят да бъдат плочките, каква форма, да изберете най-подходящите мебели спрямо размерите и цвета на бъдещата ви баня.

Детска стая

Ако детето ви е по-голямо, посъветвайте се какъв вид мебели за детска стая да изберете. Това е мястото, където можете да развихрите въображението си на макс.

С това като цяло приключва обзавеждането на един апартамент. В случай, че сте заети хора и нямате време да обикаляте по магазините и да мислите как да обзаведете новото си жилище, доверете се на нас. Ще направим за вас най-подходящите, красиви и стилни мебели, които ще паснат невероятно в новия ви апартамент.

TOP