ФАБРИКА ЗА МЕБЕЛИ ПО ПРОЕКТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

ЗОРА СТИЛ разполага със собствена производствена база в

гр. София, ул. Чепинско шосе 15

Качество по системата ISO 9001

Високото качество на изработката e свързано с познание и опит. Постигаме го с професионализъм, умело подбрани материали, цветови съчетания, декоративен обков. Желанията и предпочитанията на клиента, новостите и тенденциите в развитието на мебелния бранш са водещ фактор за нас. Държим на обслужването, като отделяме специално внимание на всеки клиент. Проектирането и производството на качествено и функционално обзавеждане е съобразено с определени изисквания на Европейското и Българското законодателство. Материалите, които използваме са сертифицирани според европейските стандарти.

Отличното качество на материалите е един от основните фактори в нашата работа-правим подбор, съобразно и с една оптимална цена. Основните материалите, които използваме са произведени от водещи европейски и български фирми-ПДЧ, МДФ, масив, байцове и лакове, механизми и обков.

Влаганите качествени материали в производството на нашите мебели гарантират тяхната здравината, термо-и водоустойчивост, като същевременно запазват и подчертават естетическата им стойност.

Най-масово използваният основен материал за корпусни мебели са плочите от дървесни частици/ПДЧ/. Те са с готов финиш ефект /матов или гланцов/ и това допринася за по-ниската крайна цена на мебелите.  Постоянното усъвършенстване и конкуренция между производителите на ПДЧ, дава възможност за подобряване на качеството. Покритията стават все по-разнообразни, по-ефективни и устойчиви. Почти всички ПДЧ плоскости са устойчиви на домакински почистващи препарати и са със завидна износоустойчивост. При тях също има различен ценови клас. По-скъпите са на австрийски и немски производители: Kaindl, Egger, Fundrmax, Glunz, Thermopal, Wodego. С много добро качество са и Kronospan-Contempo, Standart, Color, Orma, Kastamonu. Висококачествени PVC и ABS кантове на Hranipex, Orma,Roma допринасят за надеждност и здравина на мебелите. Голямото разнообразие от декори–уни, дървесни, фантазия, удовлетворява желанието и на най-взискателния клиент. При по-високия клас мебели, лицевите детайли-врати, чела на чекмеджета, се изработват от масивна дървесина-дъб, бук, орех, или от плочи от дървесни влакна със средна плътност/МДФ/облицовани с тънък лист естествена дървесина/фурнир/. В този случай, според желанието на клиента, се оцветяват и лакират с прозрачен лак с матов или гланцов ефект. Ако желаете мебелите ви да са луксозни, но с уни декор- с ефект-мат, гланц с полиране или „перла”, тогава използваме МДФ, който обработваме с пигмент. Цветовете по RAL са над 3000, практически има възможност за многобройни комбинации. За тези, които предпочитат мебели в класически стил, този материал може да се фрезова в различни шарки, да се състарява по специална технология. Използваме висококачествени байцове и лакове на SIRKA, Milesi , Vernilegno. Така изработени, тези мебели създават повече топлина и уют в забързаното ни ежедневие. Плотовете и стенните панели за кухненските мебели могат да бъдат от дърво, термоустойчиви-Kaindl, Egger, Getalit, Kronospan  или къмък, естествен или технически. Използваме разнообразни допълнителни материали-алуминий, стъкло, плексиглас-прозрачен, опал, LED осветление. Работим с водещи немски, австрийски, италиански, испански производители на мебелен обков, като Haffele, Hettich, Blum, Grass, Salice, Teka и др. Пантите могат да бъдат с механизъм за плавно безшумно затваряне. Механизмите за чекмеджета са много функционални и разнообразни в зависимост от предназначенито на обемите: телескопични, с пълно изтегляне и плавно затваряне, плитки или дълбоки с релинги. Алуминиеви профили, системи за плъзгащи врати, стъкла, дръжки, крака придават атрактивност на обзавеждането. Работим с утвърдени фирми-производители и вносители на мивки, смесители, електроуреди за вграждане-Teka, Franke, Blanco, Ariston, Fat. Предлагаме голямо разнообразие от подматрачни рамки /на Геномакс, Викторио/ с различни екстри, предназначени за конкретен тип матраци. С високо качество, удобство и конфорт се отличават продуктите на известните марки РосМари, Magniflex, Paradise.

TOP