НОВИНИ ОТ БРАНША И ОТ ЗОРА СТИЛ

С удовлетворение искаме да съобщим за последния обект, който беше реализиран с помощта на „ЗОРА СТИЛ“ в МОЛ Парадайз. Това е обзавеждането на поредния ексклузивен бутик на известната италианска марка Roberto Botticelli, един от първите и най-престижни производители на модни обувки в света.

Мебелите, които Екипът на ЗОРА СТИЛ успешно изработи и монтира са по проект на клиента и са съчетание от МДФ бяла боя сатен, полирана неръждаема стомана и стъкло.

С изискания си дизайн и качествено изпълнение, обзавеждането кореспондира с продуктите на марката Roberto Botticelli – символ на лукс, престиж и изкуство със своите ръчно направени обувки от висококачествени материали и запазени традиции до днес, носещи духа на италианското изкуството и едновременно в съчетание с модерния дизайн.

Ще бъдем изключително радостни, ако с високото качество на изработка и дизайна на мебелите си, сме допринесли за успешното представяне пред българските почитатели на тази наистина световно известна марка.

Заповядайте в мол Paradise в гр. София, в магазина на Roberto Botticelli и се обедете сами в качеството на търговското обзавеждане проектирано, произведено и монтирано от нашия екип!

Разгледайте и други проекти на ЗОРА СТИЛ за обзавеждане на магазини и търговско оборудване

Уважаеми клиенти, Честита Баба Марта!

Желаем Ви от сърце да сте живи и здрави – и вие и цялото Ви семейство!

Информираме Ви, че шоурумът на „ЗОРА СТИЛ“ в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 77, ще бъде затворен през празничните дни на 3, 4 и 5-ти март 2018 г.

Нашите проектанти Ви очакват в шоурума ни отново на 6-ти март с нормалното работно време – от 10 до 19 часа.

Очакваме Ви!

Хубаво изкарване на празничните дни!

Mr. Pizza и ЗОРА СТИЛ

Екипът на „ЗОРА СТИЛ“ спомогна за реализирането на новия обект на Mr. Pizza в мол „Парадайз“ (Mall Paradise).

Няколко думи от нашия екип за поредния ни успешен проект – чувстваме се наистина  удовлетворени от работата си по създаването и израбатването на търговското обзавеждане за Mr. Pizza. (още…)

Уважаеми клиенти, шоу румът на „ЗОРА СТИЛ“ в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 77, ще бъде затворен през празничните дни на 6, 7 и 8-ми май.

Нашите проектанти Ви очакват в шоу рума ни отново на 9-ти май с нормалното работно време – от 10 до 19 часа.

Очакваме Ви!

Хубаво изкарване на празничните дни!

TOP