НОВИНИ ОТ БРАНША И ОТ ЗОРА СТИЛ

Работно време за Гергьовден 2018 г.

Уважаеми клиенти,
Поздравяваме Ви с настъпващите празници!
Желаем Ви от сърце здраве и благополучие!
Информираме Ви, че шоурумът на „ЗОРА СТИЛ“ в гр. София, бул.
„Симеоновско шосе“ 77, ще бъде отворен през празничните дни на 1, 5-ти
и 7-ми май 2018 година, с работно време от 10.00 до 18.00 часа.

Шоурумът ни ще бъде затворен единствено на 6-ти май, Гергьовден.

Весели празници!

С удовлетворение искаме да съобщим за последния обект, който беше реализиран с помощта на „ЗОРА СТИЛ“ в МОЛ Парадайз. Това е обзавеждането на поредния ексклузивен бутик на известната италианска марка Roberto Botticelli, един от първите и най-престижни производители на модни обувки в света.

Мебелите, които Екипът на ЗОРА СТИЛ успешно изработи и монтира са по проект на клиента и са съчетание от МДФ бяла боя сатен, полирана неръждаема стомана и стъкло.

С изискания си дизайн и качествено изпълнение, обзавеждането кореспондира с продуктите на марката Roberto Botticelli – символ на лукс, престиж и изкуство със своите ръчно направени обувки от висококачествени материали и запазени традиции до днес, носещи духа на италианското изкуството и едновременно в съчетание с модерния дизайн.

Ще бъдем изключително радостни, ако с високото качество на изработка и дизайна на мебелите си, сме допринесли за успешното представяне пред българските почитатели на тази наистина световно известна марка.

Заповядайте в мол Paradise в гр. София, в магазина на Roberto Botticelli и се обедете сами в качеството на търговското обзавеждане проектирано, произведено и монтирано от нашия екип!

Разгледайте и други проекти на ЗОРА СТИЛ за обзавеждане на магазини и търговско оборудване

TOP