НОВИНИ ОТ БРАНША И ОТ ЗОРА СТИЛ

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Уважаеми клиенти, шоу румът на „ЗОРА СТИЛ“ в гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 77, ще бъде затворен през празничните дни на 6, 7 и 8-ми май.

Нашите проектанти Ви очакват в шоу рума ни отново на 9-ти май с нормалното работно време – от 10 до 19 часа.

Очакваме Ви!

Хубаво изкарване на празничните дни!

Специализираните международни изложения СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и ТЕХНОМЕБЕЛ са събитие, очаквано от проектанти, производители, търговци, клиенти, потребители.
От 24-ти до 28 Април в Интер Експо Център ще видите разнообразие от различни стилове мебели – класически, модерни, бутикови, нови тенденции в сферата на интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

Мебелна компания ЗОРА СТИЛ ще участва за 6-та поредна година със собствен щанд.

Тази година представяме нови колекции от мебели с иновативен дизайн.
Разработена като модулна система с предназначение както за дневна, така и за  детски и юношески стаи е колекция „Вдъхновение”. Съдържа над 40 модула с различни функции и размери, вариращи от 600 до 1200 мм. В показаната система сме предложили модули, подходящи за дневна стая с ниска част за ТВ сет и два модула за окачване на стената. Изработена е от МДФ с  покритие полиуретанова боя за лицевите и видими повърхности, но е с възможност за изработване от ПДЧ плоскости в селектирана цветова гама.
Колекция „ Контемпо“ е разработена като модулна система с предназначение за дневни, спални, детски стаи и гардеробни помещения. Съдържа над 70 модула, вариращи от 600 до 900 мм – за стенен монтаж, с  чекмеджета или клапващи вратички, контейнери с различен вид и  брой чекмеджета. Изработена е от ПДЧ плоскости в  съчетание от модерен дървесен и монохромен цвят.
Колекция „Слънце“ е модулна система, разработена за дневни, трапезарии или детско-юношески стаи.
Съдържа над 30 модула с различна големина- от 300 до 1200мм с чекмеджета и вратички, шкафове за стенен монтаж, гардероби и платформи, подходящи за ТВ сетове с възможност за много различни конфигурации.
Изработена е във вариант МДФ с покритие полиуретанова боя и плоскости от ПДЧ за корпусните модули.
Предложените колекции модулни системи дават възможност за голямо разнообразие и гъвкавост при обзавеждането. Могат да бъдат конфигурирани и съобразени с вкуса и нуждите на различните потребители.
Желанията и предпочитанията на клиента, новостите и тенденциите в развитието на мебелния бранш са водещ фактор за нас.
Чрез нашите мебели се стремим да придадем уют, красота, индивидуалност и естетика на всяко пространство.

Заповядайте на щанда на ЗОРА СТИЛ в Интер Експо Център, зала № 5, щанд В2 – от 24 до 28 Април.

Запознайте се първи с най-новите ни колекции.

Очакваме Ви.

Ние от мебелна компания Зора Стил сме удовлетворени, че имахме възможността да бъдем част от екипа на участващ в обновяването на магазин Зора в град Пловдив. (още…)

От 19-ти до 23-ти Април Международният изложбен център в София отваря врати за най-големите специализирани изложения в България Техномебел и Светът на мебелите. Както всяка година от 2012 насам, двете изложения се провеждат заедно за по-голямо удобство на бизнеса и крайния потребител-всичко събрано на едно място –машини, оборудване, материали и краен продукт. (още…)

TOP