Търговско обзавеждане за Roberto Botticelli в мол Paradise

/ / Компанията

С удовлетворение искаме да съобщим за последния обект, който беше реализиран с помощта на „ЗОРА СТИЛ“ в МОЛ Парадайз. Това е обзавеждането на поредния ексклузивен бутик на известната италианска марка Roberto Botticelli, един от първите и най-престижни производители на модни обувки в света.

Мебелите, които Екипът на ЗОРА СТИЛ успешно изработи и монтира са по проект на клиента и са съчетание от МДФ бяла боя сатен, полирана неръждаема стомана и стъкло.

С изискания си дизайн и качествено изпълнение, обзавеждането кореспондира с продуктите на марката Roberto Botticelli – символ на лукс, престиж и изкуство със своите ръчно направени обувки от висококачествени материали и запазени традиции до днес, носещи духа на италианското изкуството и едновременно в съчетание с модерния дизайн.

Ще бъдем изключително радостни, ако с високото качество на изработка и дизайна на мебелите си, сме допринесли за успешното представяне пред българските почитатели на тази наистина световно известна марка.

Заповядайте в мол Paradise в гр. София, в магазина на Roberto Botticelli и се обедете сами в качеството на търговското обзавеждане проектирано, произведено и монтирано от нашия екип!

Разгледайте и други проекти на ЗОРА СТИЛ за обзавеждане на магазини и търговско оборудване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *