Модулни кухни от ЗОРА СТИЛ

При проектиране на дизайна на модулна кухня най-важни са кухненските шкафове. Най-новите дизайни и стилове на кухненски шкафове и различни аксесоари могат да подобрят вида на вашата кухня. Преди да вземете решение за вашите шкафове и аксесоари, трябва да сте наясно за материалите, използвани за създаването им. Познанията за материалите, които се използват, ще ви помогнат да създадете трайна кухня на достъпни цени. Те играят много важна роля, когато става въпрос за облика на различни модулни кухненски шкафове. По-надолу ще откриете информация за най-добрите материали, които могат да бъдат използвани за изработката на модулни кухненски шкафове.

Масивно дърво

Този тип кухненски шкафове се изработват само от масивно дърво. Те са трайни и могат да бъдат категоризирани като твърда или мека дървесина в зависимост от дървото, от което са изработени. Твърдата дървесина се получава от широколистни дървета, чиито листа падат веднъж в годината. Докато меката дървесина е взета от вечнозелени растения. Конструкцията на базата на шкафовете от масивна дървесина е изградена само и единствено от такъв материал, като се започне от панелите, рафтовете, вратите и всичко останало. Кухните от масивна дървесина имат много елегантно излъчване.

Шперплат

Последните няколко десетилетия се наблюдава по-голямото използване на шперплат в различни кухни и модулни кухненски дизайни. След обработка на шперплата, видът на материала се променя и става много красив и съвременен. Той е извествен още като трислоен паркет, изработен, обработен и фабрично изработен с помощта на специални панели от дърво. Този тип дърво се използва в различни кухненски дизайни.

МДФ

МДФ представлява плоча от дървесни влакна със средна плътност. Този специален тип дървени влакна преминават през компресия под силно налягане, за да се образува МДФ. Дъските от МДФ имат много гладка повърхност и придават на вашата кухня много приятен външен вид, още повече когато се съчетае с вашия ламинат по ваш вкус и предпочитания.

Неръждаема стомана

Кухните от неръждаема стомана са станали изключително популярни в днешно време с техния ефирен стил и усещане за светлина. Нещото, което не допада на експертите, когато става въпрос за кухни от неръждаема стомана е излъчването им и оцветяването. Тя действа и като проводник на електричество и може да изисква пребоядисване през няколко месеца. Но излъчването и чувството на този материал, използван за направата на модулни кухненски шкафове, е елегантно и приятно за очите.

Попитайте наш проектант за Вашата модулна кухня:
0879 999 142

TOP