Цялостно обзавеждане на антре

Нашите клиенти избраха за своето антре:

 1. Цвят – предложихме им множество цветови гами и различни материали. Желанието на клиентите ни бе антрето им да бъде изцяло в светли нюанси и се спряха на цвета демонстриран на снимките отдясно.
 2. Материал на гардеробите и шкафовете;
 3. Дръжки и закачалки;
 4. Механизми – желанието на клиентите ни, които са младо семейство бе механизмите да са с опция за плавно затваряне, защото са с малко дете и не желаеха вратите да се удрят шумно при затваряне;
 5. Разпределение на пространството – клиентите ни избраха да изградим за тях гардероби от двете страни на антрето им, както и висящи шкафове. Антрето е част от стандартно двустайно панелно жилище.
 6. Ламперия – клиентите ни избраха да облицоват стените на антрето си със същия дървен материал като гардеробите си;
 7. Тавани и осветление – таваните също са облицовани със същия дървен материал като гардеробите, в допълнение клиентите ни си избраха лунички, които нашият екип монтира на тавана.

Екипът на „ЗОРА СТИЛ“ бе до клиентите ни от самото проектиране на антрето, през производството във фабриката ни, транспортът и монтажът. Изцяло се съобразихме с бюджета, вкуса и пространството на клиентите ни и добавихме от нас – нашия опит, професионализъм, както и отлично изработено и монтирано цялостно обзавеждане за антре!

С пожелание новото антре да се ползва със здраве, екипът на „ЗОРА СТИЛ“! 🙂

 • 2D и 3D:Изработихме за клиентите ни 2D и 3D визуализации на антрето им, които им помогнаха да си представят как ще изглежда всички в пространството, също и осветлението, дръжки и други.
 • Година:Проектът е реализиран през 2017 г.
 • Жилище:Стандартно двустайно панелно жилище
 • Бюджет / Цена:Изцяло съобразени с клиентите ни.
 • Срок:общо 20 дни за проектиране, производство, доставка и монтаж.
 • Гаранция:2 години.
 • Сервиз:"ЗОРА СТИЛ" предлага на своите клиенти и всякаква извън гаранционна поддръжка на мебели и обзавеждане. Нашето кредо е клиентите ни да се чувстват уютно у дома, останалото е наша работа! :)
TOP